Kies uw kerk
banner

Rabo ClubSupport: stem op SBO (Stichting Behoud Odulphuskerk) van 2 t/m 24 september

Rabo ClubSupport: stem op SBO (Stchting Behoud Odulphuskerk)

Ook in 2024 neemt Stichting Behoud Odulphuskerk (SBO) deel aan de actie Rabo ClubSupport. Als u lid bent van de Rabobank kunt u stemmen op SBO. Stichtingen en verenigingen met de meeste stemmen krijgen op basis van het aantal behaalde stemmen een geldbedrag van de Rabobank.
Stemmen is mogelijk van 2 tot en met 24 september 2024.




Hoe werkt het?

Een Rabo-lid kan stemmen op drie clubs via de Rabo-app of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Wanneer u inlogt, vindt u deze knop via “Service” en vervolgens bij “Lidmaatschap”.

Belangrijk: de lijst met deelnemende clubs is alfabetisch gerangschikt, dus wanneer u op SBO wilt stemmen, scrollt u naar de letter S, daar staat de stichting vermeld als:  SBO, Stichting Behoud Odulphuskerk.



Waar wordt het geld aan besteed?

De Sint-Odulphuskerk is een prachtig monument, midden in onze gemeenschap. We zijn er trots op, we kijken er graag naar, maar monumenten hebben steeds onderhoud nodig en dat kost geld. Het bedrag dat SBO krijgt van de actie Rabo ClubSupport komt geheel ten goede aan de kerk. Dus graag uw stem daarvoor!

Publicatiedatum: 03 augustus 2024